Igodepo S,

Leltárkezelés a zsebedben

Felejtsd el a bonyolult leltárkezelő rendszereket, az Igodepo S egy intuitív megközelítést kínál az egyszerű és gyors adatgyűjtéshez. Csak pár kattintás, és már nyomon is követheted készleteidet!

Viszlát
hosszadalmas leltár folyamatok

Fedezd fel az Igodepo S leltár alkalmazást, amelynek célja, hogy könnyebbé tegye a tárgyak nyomon követését és rendszerezését.

Hogyan működik?

1

Töltsd le az alkalmazást

Az alkalmazást könnyedén letöltheted a Google Play áruházból, és rögtön elkezdheted használni. Nincs szükség regisztrációra vagy bonyolult beállításokra.

2

Vedd fel a termékeket

Vedd fel a termékeket könnyedén a termékek fül alatt a plusz gomb segítségével. Vagy importáld be a termék adatokat tömegesen.

3

Kezd el a leltározást

Készíts könnyedén korlátlan számú leltárlistát, és kezd meg a leltár folyamatot akár előzetes termékfelvétel nélkül. Az alkalmazás lehetőséget biztosít a termék beolvasására egyetlen gombnyomással.

4

Exportáld az adatokat

Mentsd le a leltár adatokat egy Excel fájlba az eszközödre, majd küld el bárki számára könnyedén a saját könyvtáradból.

Funkciók bemutatás

Videó lejátszása

Termék felvétel

Töltsd fel könnyedén a termékeidet egyenként a termék menüpont alatt a plusz gomb segítségével. Vagy importálja a termékeit tömegesen egy Excel fájl segítségével.

Videó lejátszása

Tárhely felvétel

A tárhely menü pont alatt tudod felvenni a korlátlan számú tárhelyet vagy raktárat. Csak nyomd meg a plusz gombot és írd be a tárhely nevét és kezdődhet is a leltározás.

Videó lejátszása

Leltár folyamat

Hozz létre egyszerűen korlátlan számú leltárlistát, majd kezd el felvenni a termékeidet. A cikkszám/vonalkód leolvasás után már fel is kerül a leltárlistára az adott termék.

Videó lejátszása

Adatbázis törlés

Minden az alkalmazásban megadott adatot törölni tudod két kattintással. A főmenünél felső jobb oldalt található három pontra való kattintás után törölni lehet az adatbázist.

Segítünk minden kérdésnél

Nem találta meg kérdésére a választ? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Igodepo S mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető a Google Play áruházban. Nincsenek rejtett költségek vagy havidíjak.

Az alkalmazás az adott eszközre, lokálisan menti az adatokat, így akár internetkapcsolat/hálózat nélkül (offline) is használható.

Az Igodepo S alkalmazás minden típusú okos telefonnal és adatgyűjtő eszközzel működik, amelyen Android fut.

Minden felvett adat Excel-es exportálására lehetőséget biztosít az alkalmazás, így könnyebb átláthatóságot és riportálhatóságot biztosítva. 

Egyedi módosításokra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szeretne többet megtudni a rendszerünkről?

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy keresse fel közösségi média oldalainkat!

E-mail: info@igodepo.hu

Igodepo S_kapcsolatfelvétel

Készen állsz
a leltározásra?

© Igodepo | Igodeponet Kft.

Adatkezelési tájékoztató és felhasználási feltételek