GYORS   |   STRAPABÍRÓ  |   MEGBÍZHATÓ

Megbízható adatgyűjtők és címkenyomtatók, amelyeket gyorsaságra és pontosságra terveztek

Használjon vonalkódtechnikai eszközöket a hatékonyabb és gördülékenyebb munkafolyamatokhoz az Igodepo készletnyilvántartó mellé, akár bérlési lehetőséggel is!

Adatgyűjtők & Vonalkódolvasók

A vonalkódolvasók és adatgyűjtők segítik a nagyobb pontosságot és hatékonyságot a készletnyilvántartás során. Használjon vonalkódolvasókat az Igodpeo készletnyilvántartóval együtt és gyorsítsa fel készletkezelési folyamatait!

Vásároljon kiváló minőségű vonalkódolvasókat a Megaglobal Kft. vállalattól és tegyen szert a beolvasás képességre bármilyen munkakörülmények között! Kérjen ajánlatot még ma, akár bérlési konstrukcióra is!

Címkenyomtatók

Használjon címkenyomtatót eszközcímkékhez, leltárcímkékhez, szállítási címkékhez és egyéb címke szükségletekhez! Nyomtassa ki vonalkódjait az Igodepo készletnyilvántartó rendszerből a gyorsabb folyamatok érdekében.

Vásároljon kiváló minőségű címkenyomtatókat a Megaglobal Kft. vállalattól, ahol a legjobb márkák vonalkódnyomtatóit és kártyanyomtatóit kínáljuk nagyszerű ajánlatokkal. Kérjen ajánlatot még ma, akár bérlési konstrukcióra is!

Gyártók akikkel együtt dolgozunk

Zebra tc26 adatgyűjtő 50% kedvezménnyel

Rendelje meg az Igodepo készletnyilvántartó rendszert augusztus 31-ig és mellé Zebra TC26 adatgyűjtőt tud venni 210.000 Ft helyett 99.000 Ft-ért. 

TC26_kedvezmény (3)
  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

Hadd mutassuk meg, hogyan működik

Próbálja ki kötelezettségek és regisztráció nélkül a szoftvert teszt környezetben! Vagy kérjen ingyenes konzultációt, szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.