JELÖLD MEG   |   OLVASD BE   |   KÖVESD NYOMON

Átlátható és megbízható készletnyilvántartás

Nincs több teleírt jegyzetfüzet vagy átláthatatlan Excel lista! Fedezze fel, hogy milyen előnyöket és megoldásokat kínál cégének az Igodepo készletnyilvántartó szoftver. 

Tegye félre a jegyzetfüzeteket, gyorsítsa fel az adminisztrációt

Automatizálja készletkezelését és gyorsítsa fel az adminisztráció munkáját

Kövessen nyomon termék készletét, hely és mennyiség alapján, vagy állítson be minimum készletszintet, hogy mindig biztos lehessen abban, hogy megfelelő mennyiségű termék áll rendelkezésre. A leltár listák segítségével könnyedén végezheti munkáját és a riportok lehetőséget biztosítanak a felhasználók szerinti elemzésre is!

Fedezze fel bövülő funkció listánkat

Korlátlan felhasználó

Bővítené vállalkozását? Nálunk nem probléma, élvezze ki az Igodepo összes előnyét korlátlan felhasználóval!

Korlátlan számú termék feltöltés

Több ezer vagy tízezer terméket szeretne kezelni egy helyen? Nem probléma, az Igodepo szoftvernél nem korlátozzuk a felhasználókat.

Riportok és exportok

Kérjen le riportokat a rendszerből, vagy exportálja a leltárlistákat és a mozgásokat a részletes elemzéshez.

Készlet mozgatás

Mozgassa készletét raktárak, helyszínek között és biztosítsa, hogy mindig a megfelelő mennyiségű termék álljon rendelkezésre.

Termékkategória kezelés

Különböző kategóriákat adhat meg a termékeknek, a katalogizálás és lekérdezések könnyítése érdekében.

Kövesse nyomon készletét

Beérkezéstől, a tároláson át a foglalásig vagy kiadásig kövesse nyomon készletmozgását.

Adatbázis import

Van már egy Excel listája, amelyben vezeti cége készletét? Segítünk feltölteni az alapadatokat, hogy azonnal eltudja kezdeni a munkát!

Visszakövethető termékmozgások

A szoftverben minden beérkezést, mozgatást és kiadást visszanézhet, így később felhasználók szerint elemezheti a készlet mozgását.

Minimum készletszint

Adja meg termékenként, termék kategóriánkként vagy raktáranként a minimum készletet, hogy naprakész legyen termék készlete.

Vonalkódnyomtatás

Nyomtasson vagy generáljon egyedi vonalkódokat és címkéket a rendszerből egyetlen gombnyomással.

Igodepo előnyei

Készletkezelés_felhőalap (1)

Felhőalapú készletkezelés

Kezelje készletét bárhol és bárhonnan! Az Igodepo készletnyilvántartó rendszer felhőalapú szolgáltatás, így segítségével elérheti és kezelheti a raktár munkáját bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről.

Eszköz_bérlés

Leltározás készletkezelő eszközökkel

A gördülékenyebb használat érdekében, teljeskörűen a programhoz illeszthető vonalkódtechnikai eszközöket kínálunk! Vágjon bele a leltározásba nagyobb elköteleződés nélkül és próbálja ki a rendszert bérelt eszközökkel.

Igodepo_folyamatos fejlesztés

Folyamatos fejlődés

Az Igodepo rendszert a folyamatos fejlesztés szem előtt tartásával hoztuk létre, így ügyfeleink visszajelzésit figyelembe véve és velük egyeztetve bővítjük elérhető moduljaink és megoldásaink listáját! Az elkészült fejlesztésekről értesítjük felhasználóinkat is, hogy mindig igénybe vehessék az új előnyöket.

Folyamatos fejlesztés_Igodepo-min

Rugalmas fejlesztési lehetőségek

Csapatunk elkötelezetten hisz abban, hogy minden vállalkozás egyedi, így készletnyilvántartó megoldásunkat is segítjük a vállalat arculatára szabni és egyedi megoldásokat is nyújtani!

Hadd mutassuk meg, hogyan működik

Próbálja ki kötelezettségek és regisztráció nélkül a szoftvert teszt környezetben! Vagy kérjen ingyenes konzultációt, szakértő kollégáink állnak rendelkezésére.